Om gruvstugan.com

Jag är Björn. Jag har alltid letat efter någonting att bli uppspelt av, någonting att förbehållslöst omfamna eftersom det verkar vara en fantastisk känsla att få känna. Dock har jag aldrig lyckats hitta det som var min bild av evig passion, jag har alltid tröttnat på vägen.

Efter ett halvt liv av letande har jag tack och lov äntligen förstått att det bara är sagor och berättelser som kan vara den passionen för mig, och att det inte spelar någon roll om det är jag som läser eller skriver sagorna.

Jag läser mycket och har alltid gjort det, oftast skönlitteratur, biografier eller ren fakta, men tidigare även mycket poesi. Är det fängslande skrivet och har lite stil och finess är nästan allt min grej.

Jag vill gärna skriva själv också, men är dålig på att få ihop sammanhang. Jag lämnar ständigt papperslappar med anteckningar eller word-dokument efter mig.som kaksmulor.

Under några år hade jag en blogg som alltid sporrade mig att skriva, men den var i bästa fall roande för de närmast sörjande och definitivt ingen höjdare rent språkligt. Alla ni trogna och faktiskt orimligt många läsare som följde med på den resan gav mig hela tiden bränsle och lust att skriva. Nu har den bloggen legat nere länge och som en omstart har jag sjösatt den här nya bloggen.

Här vill jag lägga upp texter jag lagt ner mer tid på än vad jag gjorde i den dagliga bloggen med vardag i högt tempo. Till exempel poesi jag skriver och som förhoppningsvis blivit lite bättre med åren, sagor med egna bilder, samt några korta noveller jag tycker håller måttet.

Annons

4 reaktioner till “Om gruvstugan.com”

 1. Kära Björn Brevbärare, det är med stor lättnad jag hittade dig efter att du så skyndsamt sprängt inte bara tre utan sju nebulosor på din flykt från Poeter.se torftiga galax och där efterlämnat maskhål som jag mycket noggrannt följde anvisningar för att hitta dig åter. Må du nu fröjdas i gruflyktssken och sällsamma Petunior med 4 -4 i målskillnad. Genom att nu har plöjt ord sida upp och sida ner, så ja, fan så fint säger hon och slår ihop händerna så dammet yr kring alla sju ögonen, det här formatet passade eder bra mycket bättre. Önskan om fin sommar slänger jag ner med och best wishes med hundhuvudet i handväskan. xxx0xx
  / Inka den förskräcklige

  Gillad av 1 person

 2. Hej kära brevbärare och fantastiska ordskapare!

  Jag saknar dina avtryck på tangentbordet där jag första gången läste dig.
  Det finns texter, särskilt en som jag jävligt gärna vill och bara måste få läsa igen.
  Du har inte bara en förmåga att fånga bilder med ord, utan alla stämningslägen och nyanser som finns i oss
  människor, både det vackra och fult trasiga och skavda. Haha. Jag må svamla, men jag vill läsa mer från dig.
  Hoppas på det! Min mest innerliga och tacksamma hälsning för att jag kom på att du ju faktiskt har en blogg!

  Allt gott, Melona som börjar på G

  Gillad av 1 person

  1. Tack Ga…Melona 😎 Jag saknar ibland också en del fina saker jag läste där. Det blev några månader i en slags trans, och jag tror aldrig att jag haft ord bubblande i mig så mycket som då. Tyvärr kändes det lite för instängt, för få pärlor (som dig) och alldeles för många idioter 😝 Jag tror jag vet vilken text du menar, återkommer i ärendet 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: