Om gruvstugan.com

Jag är Björn. En make, far och brevbärare som mår bra av ord. Jag läser så mycket jag hinner, och jag läser det mesta. Oftast skönlitteratur, poesi, biografier eller historisk fakta, men är det skrivet på ett fängslande sätt och med lite stil och finess går det mesta ner. Jag försöker även bli bättre på att skriva själv.

Under nästan hela mitt liv har jag skrivit av och till, men varit alldeles för dålig på att få något sammanhang i alla de lösa papperslappar och dammiga Word-dokument jag lämnar efter mig. Nu tänkte jag att det får vara slut med det.

I några år hade jag en blogg som sporrade mig att skriva mer, men den var i bästa fall stundtals roande för de närmast sörjande och definitivt ingen höjdare språkligt. Ni fantastiska och trogna läsare som följde med på den resan gav mig dock en ännu starkare lust att skriva. Nu har den gamla bloggen legat nere länge och som en slags omstart när jag nu bestämt mig för att gå i en annan riktning sjösätter jag därför den här nya bloggen.

Här tänkte jag lägga upp texter jag lagt ner mer tid på än vad som blev fallet med en daglig blogg med mycket vardag i högt tempo. Till exempel den poesi jag skriver och som förhoppningsvis blivit lite bättre med åren, sagor med bilder varav jag stulit en del från den gamla bloggen, några noveller jag tycker håller måttet, samt några rader om de böcker som betytt mest för mig.

Med det sagt, välkommen!

2 thoughts on “Om gruvstugan.com”

  1. Kära Björn Brevbärare, det är med stor lättnad jag hittade dig efter att du så skyndsamt sprängt inte bara tre utan sju nebulosor på din flykt från Poeter.se torftiga galax och där efterlämnat maskhål som jag mycket noggrannt följde anvisningar för att hitta dig åter. Må du nu fröjdas i gruflyktssken och sällsamma Petunior med 4 -4 i målskillnad. Genom att nu har plöjt ord sida upp och sida ner, så ja, fan så fint säger hon och slår ihop händerna så dammet yr kring alla sju ögonen, det här formatet passade eder bra mycket bättre. Önskan om fin sommar slänger jag ner med och best wishes med hundhuvudet i handväskan. xxx0xx
    / Inka den förskräcklige

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s